Importex, de specialist op het vlak van brandbeveiliging sinds 1954.

Dé expert op het vlak van brandblusapparaten en andere brandbestrijdingsmiddelen.

Het gevoel van totale veiligheid, dat heeft geen prijs. Dus, bescherm uzelf tegen brand met de brandblusapparaten en andere brandbestrijdingsmiddelen van Importex.

Home

Een uitgebreid assortiment van brandmateriaal voor de eerste interventies


Importex, specialist op het vlak van brandbeveiliging, beschikt over een uitgebreid assortiment van brandpreventiemateriaal, voor eerste brandinterventies en dit voor woningen en bedrijven. Dankzij deze doeltreffende en praktische apparaten zal elk lid van uw familie of uw bedrijf zich helemaal veilig voelen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan :

  • Blusapparaten: verschillende inhoud en voor verschillende gebruiksdoeleinden, blusapparaten met poeder, schuim, CO2, draagbare modellen, mobiele, automatische systemen (voor keukens of verwarmingsketels),…
  • Haspels: muurhaspel, draaiende haspel, vaste haspel, slangen te verkrijgen in verschillende lengtes, enz.
  • Brand beschermende materialen: vuurdekens, beschermkasten, veiligheidssignalering, brandweermateriaal, rookdetectors, rookventilatie…
  • Opleiding brandinterventie en brandbestrijding
  • Materiaal voor evacuatie: signalisaties, noodverlichting, pictogrammen
  • Brandpreventiedossier: risicoanalyse brand, interventiedossier, evacuatieplannen. Wilt u met de juiste middelen een beginnende brand bestrijden? Dan vindt u bij ons ongetwijfeld alles wat u nodig hebt!

Meer info

Wilt u met de juiste middelen een beginnende brand bestrijden? Dan vindt u bij ons ongetwijfeld alles wat u nodig hebt!

Meer info

Waarom kiezen voor Nu-Swift ?

Het is een merk dat al vele jaren gekend staat voor zijn kwalitatieve producten. Het is bewezen dat de Nu-Swift blusapparaten het snelst vuur doven. Om het Nu-Swift blusapparaat te gebruiken is één druk op de knop voldoende. Bovendien zorgen wij ook voor een super snelle service. Onze techniekers zijn ter uwer beschikking binnen de 24 uur voor de installatie van uw brandbestrijdingsinstallaties- en middelen of voor een brandinterventie ter plaatse.

Meer info

Over Importex

Het bedrijf Importex is opgericht in 1954. Vanaf dag 1 is het bedrijf blijven groeien en pakt het uit met verschillende brandbestrijdingsmiddelen en -diensten. Ons team telt 75 opgeleide en ervaren medewerkers die ter uwer beschikking staan om samen met u de strijd aan te gaan tegen brand in België.

onderhoud

navullen

opleiding

Wenst u meer informatie over onze producten ? Wenst u uw brandpreventie-inspanningen of uw evacuatieplannen te bespreken met een expert? Neem dan vandaag contact op met ons dynamisch en behulpzaam team!

Importex NV
BTW: BE0445433502

Rue de l’Eglise 42
B 4710 Lontzen / Herbesthal

+32 (0)87 88 02 42
info@importex.be

Contacteer ons

Contacteer ons